Sådan kan du slippe af med ømhed og spændinger i nakken

slip-af-med-oemhed-spaendinger-i-nakken

Ømhed, spændinger og smerter i nakken er noget de fleste personer oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv. Og det er bestemt ikke nogen rar oplevelse. Men for mange er det desværre en fast del af dagligdagen og kan bl.a. skyldes dårlige arbejdsstillinger eller et lavt aktivitetsniveau.

Døjer man med ømhed og spændinger i nakken kan et nakkemassage-apparat dog reducere génerne. Og dem findes der mange af. Herunder får du tre bud på oplagte produktkategorier, hvis du ønsker dig et massageapparat, der er godt for din nakke.

3 oplagte valg til din nakke

Har du ondt i din nakke eller døjer med spændinger, kan det skyldes mange forskellige ting. Men at få løsnet op i musklerne og få gang i blodcirkulationen, f.eks. med varme og massage, kan gøre en stor forskel i hverdagen og ikke mindst påvirke ens aktivitets- og trivselsniveau. Det kan f.eks. lade sig gøre med disse tre typer af massageapparater.

1. Massagekrave

En massagekrave er et smart massageapparat, som du placerer i nakken. Man kan typisk holde fast i massagekraven med håndtag til hænderne og derved selv styre, hvor massagen skal ramme, og hvor meget tryk man ønsker. En massagekrave kan både bruges til nakken, men også på din lænd og dine skuldre. Så det er faktisk et ret alsidigt massageapparat.

2. Massagepude

En massagepude er endnu et populært massageapparat, der kan reducere ømhed og spændinger i nakken. Massagepuder giver dybdegående massage, og mange topmodeller kan også supplere med infrarød varme, shiatsu-massage eller andre former for massage til nakken. En massagepude er også ret alsidig, da den også kan bruges til massage af ryggen, lænden og endda dine ben.

3. Infrarødt massageapparat

Et infrarød massageapparat er en ret smart produktkategori. For med infrarød massage opvarmes dine muskler, væv og knogler med varme, der afsendes med infrarøde stråler. Det er effektivt og kan give en skøn effekt. Det er mange forskellige typer af massageapparater, der gør brug af infrarød massageteknologi. F.eks. massagekraver, massagepuder, massagemåtter og håndholdte apparater. Fælles for dem alle er, at de gør brug af infrarød varme og er nemme at bruge.

Bliv inspireret med et stort udvalg

Døjer du – eller nogen du kender – med ømhed eller spændinger i nakken? Så er det en god idé at se nærmere på de mange muligheder, som du finder i kategorien af massageapparater til nakken. Og på massageudstyr.dk kan du nemt få inspiration til dit næste køb.

I menuen kan du gå på opdagelse blandt de mange forskellige typer af massageudstyr og under hvert produkt kan du få uddybende information om produktet og dets anvendelse. Du kan også klikke videre til forhandleren af produktet, hvor du vil kunne se videoer af produktet i brug samt andre gode informationer.

Facebook
LinkedIn
Email
Print