Kontakt os

Har du spørgsmål til udvalget på hjemmesiden eller et bestemt massageapparat? Så er du meget velkommen til at skrive til os. Vi vil gerne hjælpe dig bedst muligt. Udfyld formularen herunder – så svarer vi hurtigst muligt.

OM MASSAGEUDSTYR.DK

Massageudstyr.dk hjælper dig med at blive inspireret og købe professionelt massageudstyr. Vores ønske er at tilbyde et stort og bredt udvalg af de bedste massageapparater på markedet, som kan hjælpe dig af med ømhed og smerter og sikre dig bedre trivsel og velvære.

Massageudstyr.dk indeholder reklamelinks, der er med til at støtte driften og udviklingen af hjemmesiden. Men alle produkter, du ser her på hjemmesiden, kommer fra danske forhandlere og producenter af massageudstyr. Du kan derfor være helt sikker og tryg på vores hjemmeside, eller når du vil købe et massageapparat hos én af de mange kendte forhandlere, som vi henviser til. Har du spørgsmål til udvalget her på siden, eller ønsker du hjælp til køb af et bestemt massageapparat, er du meget velkommen til at kontakte os.

CVR: 38387162
Strandvejen 9, 1.
9000 Aalborg
info@massageudstyr.dk

Ansvarsfraskrivelse

Denne hjemmeside indeholder reklamelinks og affiliatelinks, der henviser til produkter og services hos eksterne forhandlere. Køber du et produkt eller en service via én af disse forhandlere, går en procentdel af salgsbeløbet til drift og udvikling af denne hjemmeside – og dermed til at sikre dig og andre brugere en god oplevelse på hjemmesiden.

Alle produkter, som du ser på denne hjemmeside, kommer fra danske forhandlere og producenter – og ejes ikke af denne hjemmeside. Vi indhenter alle informationer om produkterne fra forhandlernes egne hjemmesider, og vi er derfor ikke ansvarlige for tilgængeligheden, rigtigheden eller fejlagtige priser hos disse forhandlere, som vises her på hjemmesiden. Det er dog altid dit eget ansvar hvad du vælger at foretage dig, og ejeren af denne hjemmeside står derfor ikke til ansvar for køb, der foretages via forhandlere nævnt på denne hjemmeside. Vi ønsker dog til enhver tid, at sikre, at alle informationer er så korrekte som muligt, hvorfor informationer og produkter opdateres så ofte som muligt. Vi kan dog ikke garantere rigtigheden af indholdet og informationer hos tredjeparter.